OM OS

 

Erdmann Sport & Event er et professionelt konsulentfirma med stor erfaring fra tidligere mangfoldige og kulturelle projekter. Erdmann Sport & Event afvikler og understøtter facilitering, aktiviteter, uddannelse og events. Vi har stor ekspertise inden for bl.a. hjælp til opføringen af foreningsfaciliteter, events og festivaler, samt den struktur og organisering, dette kræver. Vi udbyder i samarbejde med foreningerne Aarhus Havsvømning og IF Lyseng Svømning produkter inden for sikkerhed, opsætning/udstyr, kurser/uddannelser og undervisning. Vi har igennem stærke lokale netværker og samarbejdspartnere fokus på events afholdt og facilitering gjort af foreninger og kommunale projekter.

Allerede fra Erdmann Sport & Events start har vores mål været at skabe professionelle skræddersyede faciliterings-, events- og uddannelses-løsninger til kunden.

 

Vi ønsker at adskille os fra andre lignende aktører ved, at vi sammen med kunden og/eller i samarbejde med det lokale foreningsliv finder frem til de bedste løsninger. Således stræber vi efter på professionel vis at skabe et hyggeligt og socialt event eller område i samarbejde med kunden.

 

Vi er et Full Service event- og konsulentfirma, som betyder, at kunden kun behøver at henvende sig ét sted. Vi klarer resten og sørger for at jeres facilitering, event og uddannelse bliver udført efter ønske, pris og udstyrsmæssigt behov.

 

Udover dette kan vi levere/udarbejde vandsikkerheden til events/facilitering. Vi har stor ekspertise inden for dette og har en enhed af ILS og K38 godkendte livreddere knyttet hertil. Yderligere kan vi levere sikkerhedsudstyr som vandscootere, boards, radioer, mm.

 

Vi glæder os til at samarbejde med jer.